BİLGİ Soğuk Cüzdan Nedir?

Hasan

Moderator
Moderatör
Katılım
1 Şubat 2021
Mesajlar
85
Çekilebilir #MR
3.93₺
Çekilen #MR
0₺
bitcoin-soguk-cuzdan-nedir.jpg


Soğuk cüzdan son zamanlarda kripto para dünyasında yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra birçok kişinin merakla öğrenmeye çalıştığı bilgidir.

Soğuk cüzdan, herhangi bir internet bağlantısı olmadan, Bitcoin ve diğer kripto paraların saklanabildiği fiziksel cüzdandır. Soğuk cüzdanlar internet erişimi olmaması nedeniyle sıcak cüzdana göre daha güvenlidir Soğuk cüzdan oluşturmak için herhangi bir kripto para biriminin cüzdan adresini oluşturmak ve bilgileri internet ortamından arındırılmış bir cihaz içerisinde saklamak gerekir.

Soğuk cüzdanlar tavsiye edilir mi?

Genel anlamda kripto para sağlayıcıları soğuk cüzdan yöntemi ile kripto varlıkları saklamayı tetcih ederler. Bu en sağlıklı ve en güvenilir olan yöntemdir. Tavsiye edilen soğuk cüzdandır ve bu cüzdanda bütün yönetim ve şifreler kullanıcıda olur. Eğer bu yapılırsa yatırımcılar kripto varlıklarla ilgili herhangi bir sorun yaşamaz.
 
Son düzenleme:

Cemaslan

Member
K.M.F Üyesi
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
10
Çekilebilir #MR
1.11₺
Çekilen #MR
0₺
Thodex olayları sonrasında BTCTürk ile yaptığım görüşmede müşterilerin %97 sinin varlıkları soğuk cüzdanlarda saklandığını bana belirttiler.
 

KriptoMor

KriptoMor
Yönetici
ADMİN
Moderatör
Katılım
25 Ocak 2021
Mesajlar
254
Çekilebilir #MR
22.92₺
Çekilen #MR
0₺
Kripro para borsalarında varlık saklamak için en güvenilir yöntem olan soğuk cüzdan tercih edilmesi gereken yegane yöntemdir. Tercih edilmediği taktirde felaketlere yol açabilir, borsanın batmasına ve kapanmasına sebep olurken arkasında binlerce mağdur bırakabilir.
 
Üst