BİLGİ COS COİN VİDEO İZLE COİN KAZAN

vray

New member
K.M.F Üyesi
Katılım
15 Aralık 2021
Mesajlar
4
Çekilebilir #MR
20.11₺
Çekilen #MR
0₺
Selam arkadaşlar bu yazımızda sizlere video izleyerek Cos Coin kazanmayı anlatacağım. Aslında sadece Cos değil ETH ve BTC de kazanabilirsiniz.

Cos.tv adlı siteye gidip ücretsiz bir şekilde kaydımızı oluşturuyoruz. Ardından günlük giriş ödülü birinci ve ikinci gün Pop Coin alıyoruz.

Pop Coin ne mi? Gelin size anlatayım..

Pop Coin
cos tv' nin video izleyerek kazanılıp ardından bu poplar ile sandık açıp içerisinden Cos yada ETH veya BTC kazanıyoruz. Günlük giriş ödülüne geri gelelim. Birinci ve ikinci gün Pop üçüncü gün ETH 4,5,6 günlerde yine Pop, yedinci gün tekrardan ETH.

Peki bu Cos ne kadar?

Şu anki tarih ve saat ile söylüyorum 0.024$.

Kaç adet olunca çekilebilir?
500 adet olunca çekim talebinde bulunabilirsiniz.

Peki Cos Coin hangi borsalarda var?

1-BİNANCE
2-GATE.İO
3-COİNONE
4-WAZİRX
5-BİTGLOBAL
6-COİNDCX
7-COİNEX
8-HOTBİT


Gibi borsalarda listelenmiş vaziyette ücretsiz olarak video izleyerek bu coinden kazanabilirsiniz. Daha yeni yolun başında ve söylentilere göre %50 yakım olacakmış. Tabi ki yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar zaten..

Ücretsiz bir şekilde kazanmayı anlattım sizlere, video yükleyerek daha fazla kazanabilirsiniz.

Video yükleyerek nasıl kazanabiliriz?

Videolarımıza her beğenide ve yorumda video para kazanıyor. Bu güzel bir şey aslında ,beğeni de size para kazandırıyor yorumda diğer video platformlarında sadece izlenmeden kazanılıyor. Bildiğiniz üzere ve üstelik belli şartlar sağlandığında üyelik oluşturur oluşturmaz direk video yükleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz, mesela bu arkadaşımız sadece 38 görüntülemeye tam 77.08TL kazanmış.. İnanılmaz bir sayı demi şunu da söyliyim 3000 izlenip bundan daha az kazanan gene var video da ne kadar etkileşim olursa o kadar kazancınız artar umarım güzel ve yararlı bir yazı olmuştur iyi günler dilerim...
2.png
 
Üst