Alparslanozzdemir

New member
K.M.F Üyesi
Katılım
13 Aralık 2021
Mesajlar
1
Çekilebilir #MR
0.00₺
Çekilen #MR
0₺
Yeni yıla girmeye sayılı günler kalmışken artık kripto piyasaları da yeni yıl için yeni ve gözde olacak coinleri tahmin etmeye başladı yavaş yavaş. Bunların başında ise Bitwise Asset Management şirketinin yatırımlardan sorumlu olan baş adamı bay Matt Hougan geliyor. Hougan'a göre yatırımcılar artık bitcoin tercih etmiyor daha düşük değerli ve değerini daha fazla katlayabilecek yeni projeler arıyorlar yatırım yapmak için.

Hougan yapmış olduğu ropörtajlarda eth, sol ve matic için yeni yılda baya ümitli şekilde konuştu. Eth nin yerinin daha da önemleşeceği konusunda konusunda bilgiler veren Hougan ileride belki de Eth'nin bitcoinin yerini alabileceğini düşünenler arasına katılabileceğini söyledi.
Yatırımcıların artık bitcoinden ve belli başlı coinlerden daha fazlasının olduğunu fark ettiğini söyleyen Hougan yeni yılda artık Metaverse, nft, web 3.0 projelerinin daha da ilgi görebileceğini söyledi.

Tüm bunlara rağmen yılın coini olarak eth'i seçtiğini söyleyen Hougan durumu şöyle özetledi. Tüm evlatlarını seviyorum fakat bana bir seçim yapmak zorunda bırakılsaydım büyük ihtimal seçeceğim coin Eth olurdu diyerek ETH sevgisini ve desteğini bir kez daha göstermiş oldu.
Sizlerde yeni yılda hangi coinlerin patlama yapacağını hangilerinin erken emekli edeceğini yorumlara yazabilirsiniz. Bakalım 1 sene sonunda kimler doğru tahmin veya tahminlerde bulunmuş hep beraber görmüş oluruz
 

dvrzener

New member
K.M.F Üyesi
Katılım
26 Eylül 2021
Mesajlar
2
Çekilebilir #MR
0.20₺
Çekilen #MR
0₺
Coin piyasasını kestirebilene tam olarak henüz şahit olmadım. Her şey tıkırında işlerken yatırım yapmış olduğum Shiba yükselirken birden bire Rusya Ukranya ya saldırı düzenlediği için tüm piyasa yüzde sekiz geriledi. Shiba coin geleceği hakkında şuan herhangi bir fikrim yok mesela. Dünya da ne olacağını yarın ne gelişmeler yaşanacağını kimse bilmiyor. Bu nedenle coin piyasasında eğitimin pek bir öneminin kalmadığı fikrindeyim.
 
Üst