Hasan

Moderator
Moderatör
Katılım
1 Şubat 2021
Mesajlar
85
Çekilebilir #MR
3.93₺
Çekilen #MR
0₺
Chiliz Rakuten Ortaklığını Açıkladı

Chiliz- Rakuten ortaklığı gerçekleşti. Chiliz'in yükselişi Rakuten Avrupa ile beraber hız kesmeden devam edecek gibi duruyor.
An itibariyle Rakuten Avrupa ile ortaklık kurduğunu açıklayan Chiliz artık Rakuten üzerinden fan tokeni satışı gerçekleştireceğini açıkladı. Rakuten'in Avrupa'da sıklıkla kullanılan bir e-ticaret firması olduğunu belirtelim. Japonya merkezli şirket dünya çapındaki en büyük e-ticaret platformları arasında yer almakta. Aynı zamanda Chiliz'in beraber çalıştığı Barcelona'ya da Rakuten sponsorluk yapıyor.

Chiliz portföyünde Galatasaray, Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Atletico Madrid, Roma ve Milan gibi takımların fan tokenlerini bulundurmakta. İlgili fan tokenleri hem futbol fanatikleri ve hem de kripto para yatırımcıları tarafından ilgi görüyor. Zira ilgili fan tokenlerinin yerine göre son derece kârlı oldukları bilinmekte. Aynı zamanda Chiliz'in kendi coininin de yapılan anlaşmalarla beraber hareketlendiğini belirtelim.

Chiliz Rakuten Ortaklığı Nasıl Olacak?

Chiliz Rakuten ortaklığı kapsamında artık Rakuten üzerinden Chiliz fan tokenlerine erişim mümkün. İspanya, Britanya ve Almanya'daki müşteriler Rakuten üzerinden kolaylıkla fan token alımı yapabilecek. Bu fan tokenlerinin arasında yerli markamız Galatasaray'ın da olduğunu unutmayalım. Bu ortaklığın sonucunda ise hem fan tokenlerine erişimin kolaylaşması ve hem de tokenlere yeni alıcıların bulunması planlanmakta.

Kaynak:r10.net
 

KriptoMor

KriptoMor
Yönetici
ADMİN
Moderatör
Katılım
25 Ocak 2021
Mesajlar
254
Çekilebilir #MR
23.92₺
Çekilen #MR
0₺
CHZ de biraz önce kuvvetli bir atak oldu ama gerisi gelmedi. Şu anda 5.95 TL seviyelerinde yaklaşık %40 seviyelerinde bir artışı söz konusu.
 

Munder381

Member
K.M.F Üyesi
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
10
Çekilebilir #MR
0.00₺
Çekilen #MR
0₺
aynen chz iyi bir yükseliş oldu bu seviyelerde kalırsa ay sonuna yeni bir rekor kırmasını bekliyorum bakalım.
 
Üst