BİLGİ VMT VALAR TOKEN YÜRÜYÜŞ YAPARAK VE BİSİKLET SÜREREK TOKEN KAZAN

vray

New member
K.M.F Üyesi
Katılım
15 Aralık 2021
Mesajlar
4
Çekilebilir #MR
20.11₺
Çekilen #MR
0₺
Selam arkadaşlar bu yazımız da sizlere VMT Tokeni ve uygulamasından biraz bahsedeceğim. Valar Token Türkler tarafından dünyadaki karbon salınımını azaltmak ve insanların spora teşvik için üretilmiş bir projedir.

Bol sıfırlı tokenleri seven arkadaşlarımız bakabilir daha yolun başında yatırım tavsiyesi değildir.
Valar Tokenin uygulamasını indirdikten sonra yürüyerek ve bisiklet sürerek tokenler elde edebilirsiniz. BSC ağında bulunuyor Pancakeswap takas işlemlerini yapabilirsiniz.

Uygulamadaki reklam gelirlerini şirket giderleri yakım ve tokenin fiyat bozukluğunu engellemek için kullanıyorlar. Yani token bir aşşağa bir yukarı vurmuyor bu da güven sağlıyor ben burada konunun üstünden geçiyorum daha deteyalı bilgiler için Valar Tokenin sosyal medya hesaplarından destek ve bilgi edinebilirsiniz ekip çok ilgili. Yardımcı oluyorlar projenin ceo su bile size cevap veriyor.

Valar tokenin toplam arz 1,000,000,000,000 VMT holders 1.656.
Valar tokenin toplam %25 yakılmış durum da %20 si kilitli.

Her zaman yürüyoruz uygulamayı açıp ne bilim çarşıda gezerken işte çalışırken bir yandan da token kazanmak bence güzel olur. İlerisi için güzel bir yatırım hem de ücretsiz yarın dört beş ay sonra token patlar yürüyüş yaparak kazandınız çok tatlı bir rakamda edebilir hiç de etmeyebilir ama yinede neden olmasın güzel yerlere gelmesin kaç tane borsa var sonuçta üç borsaya giriş yapsa tutamayız zaten şu aralara ne kadar bol sıfırlı token varsa baya kazandır da baya batırdı da yani ama bizim burada zaten kaybedeceğimiz bir şey yok ücretsiz bir şekilde kazandık şunu da tekrardan söylemek istiyorum ekipleri gerçekten de iyi inşallah başarılı olurlar.

Merak edenler dediğim gibi VMT ekibinin sosyal medya hesaplarından iletişime geçip daha ayrıntılı bilgi edinsinler ben belki bazı konularda eksik anlattım iyi günler dilerim...
 

KriptoMor

KriptoMor
Yönetici
ADMİN
Moderatör
Katılım
25 Ocak 2021
Mesajlar
254
Çekilebilir #MR
22.92₺
Çekilen #MR
0₺
Faydalı ve güzel bir şekilde anlatım olmuş. Eline sağlık hocam @vray .Spor her birimizin hayatında olması gereken önemli bir şey aslında. Artık onu da para alırsak yapar hale geldik :)
 
Üst