Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KriptoMor

KriptoMor
Yönetici
ADMİN
Moderatör
Katılım
25 Ocak 2021
Mesajlar
254
Çekilebilir #MR
22.92₺
Çekilen #MR
0₺
thodex-1280x720-1.png


Thodex, dünya çapında 6 kıta ve 120 ülkede oldukça başarılı bir şekilde faliyet gösteren bir firmadır. Üst düzey kullanıcı güvenliğinin yanı sıra aynı derecede güvenli yatırım ve çekim imkanı sağlayan global çapta bir firmadır.

Thodex, önceki adı Koineks ile 2017 yılında 5 farklı kripto para biriminde işlem yaparak, 7/24 desteği ile 11 banka listeleyerek faal oldu. 2018 yılında Türkiye’nin ilk Bitcoin ATM’sini hizmete sunarak kalitesini arttırdı. Gerçekleştirdiği kaliteli hizmet anlayışı ilkeleri ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen kripto para borsası oldu.

2019 yılına girdiğimizde ise listelediği 18 kripto para ile Türkiye’nin en fazla çeşitliliğe sahip kripto para borsası oldu.

2020 yılında Koineks artık THODEX! oldu ve global çapta kaliteli hizmet anlayışı ile adından çokça bahsettirmeyi başardı. ABD’den aldığı FinCen MSB lisansı ile globalleşerek marka ismini değiştirdi ve THODEX olarak yoluna devam etti.

Neden Thodex?
  • Hızlı ve güvenilir yatırım,
  • Global çapta bir marka,
  • Türkiye'nin en geniş kullanıcı yelpazesi ile hızlı işlem,
  • 18 kripto para birimi listeleme,
  • Düşük komisyon oranları..
Gibi bir çok etken Thodex'i tercih etmede ön ayak oluyor. Güven içinde yatırımını değerlendirmek için aşağıdaki linkten Thodex ara yüzünü ziyaret edebilir, ücretsiz hesap açabilirsin.



thodex-kayit.png

Thodex'te Düşük Komisyon İle İşleme Başla

Thodex ile artık Al/Sat'ta en düşük komisyonlar devrede. Rakipsiz komisyon oranlarını incelemek için hemen sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Thodex'in kullanıcılar tarafından en çok tercih edilmesinin başlıca nedenlerinden biriside düşük komisyon oranları olmuştur.
 
Son düzenleme:

Hasan

Moderator
Moderatör
Katılım
1 Şubat 2021
Mesajlar
85
Çekilebilir #MR
3.93₺
Çekilen #MR
0₺
Thodex benim de kullandığım bir borsadır. Komisyonları gayet düşük. Hatta rekabet edilemeyecek kadar düşük diyebilirim. Müşteri yelpazesi oldukça geniş ayrıca. Bu sayede işlemleriniz anlık olarak gerçekleştirilebilmekte. Güvenlik seviyesi üst düzey olduğu için ayrıca gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
 

Xran10

Active member
K.M.F Üyesi
Katılım
3 Şubat 2021
Mesajlar
29
Çekilebilir #MR
0.20₺
Çekilen #MR
0₺
Burada eski ismi olan Koineks' ten bu yana hesabım var. Aktif olarak kullanıyorum. Genelde ödül dönemlerinde full buradan işlem yapıyorum. Oldukça kullanışlı tavsiye ederim ama al/sat sayfasında anlık güncellemeler daha hızlı olabilir diye düşünüyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst