BTC Bitcoin için Sırada Ne Var 2.Bölüm

ser21

Member
K.M.F Üyesi
Katılım
20 Aralık 2021
Mesajlar
8
Çekilebilir #MR
37.29₺
Çekilen #MR
0₺
Bitcoin'in fiyatında olan şeylerin çoğu şu anda büyük ölçüde Covid ile ilgili olanlara bağlı. Mart 2020'de bitcoin'in fiyatını yarıya indiren şok oldu, ama aynı zamanda sonunda bitcoin'in amacına gerçek bir anlam kazandırdı. Bu nedenle, bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi ve bu noktadan sonra 3 katına çıkacaktı. Ancak ne zaman yeni bir değişken olsa veya bir süre korku olayı olsa, bu aynı zamanda bitcoinin fiyatını da düşürür. Virüs değilse, tüm durumun neden olduğu enflasyon gibi başka yan etkiler de var. Yine, bu nihayet ana akımın zihninde bitcoin'in kullanım durumunu meşru kılıyor. Bu enflasyon durumu sürüklenmeye devam ederse, ki buna inanıyorum, o zaman bitcoin'in tek bir şey yapması gerekiyor. Hayatta kalmak. Madenden çıkarılan her blokla, Bitcoin daha güçlü ve daha güçlü hale gelir. Uyandığınız ve Bitcoin'in hala var olduğu her gün, bir yükseliş olayıdır. Bitcoin istikrarlı bir şekilde çalışırken fiat finans dünyası hızla çöküyor. Bu durum devam ederse, şirketler bitcoine yönelecekler. Hükümetler de öyle olacak. Sıradan insanlar en son farkına varacak ve aynı zamanda bitcoine girecekler, ancak o zamana kadar fiyat çoktan patlamış olacak. Finansal piyasalarda neler olup bittiğini çok yakından takip edin. Pek çok insan şaşırmış, hazırlıksız yakalanacak ve paniğe neden olacaktır. Bitcoin, rahatlama sağlayabilecek finansal cankurtaran salı. şirketler bitcoin'e doğru damgalanacak. Hükümetler de öyle olacak. Sıradan insanlar en son farkına varacak ve aynı zamanda bitcoine girecekler, ancak o zamana kadar fiyat çoktan patlamış olacak. Finansal piyasalarda neler olup bittiğini çok yakından takip edin. Pek çok insan şaşırmış, hazırlıksız yakalanacak ve paniğe neden olacaktır. Bitcoin, rahatlama sağlayabilecek finansal cankurtaran salı. şirketler bitcoin'e doğru damgalanacak. Hükümetler de öyle olacak. Sıradan insanlar en son farkına varacak ve aynı zamanda bitcoine girecekler, ancak o zamana kadar fiyat çoktan patlamış olacak. Finansal piyasalarda neler olup bittiğini çok yakından takip edin. Pek çok insan şaşırmış, hazırlıksız yakalanacak ve paniğe neden olacaktır. Bitcoin, rahatlama sağlayabilecek finansal cankurtaran salı.


Bir sonraki şey, Grayscale'in BTC Trust'ının SEC tarafından onaylanması ve Spot Bitcoin ETF'ye dönüştürülmesidir. Mevcut başvuru reddedilmiş gibi görünse de Grayscale, çoğu şirketten tamamen farklı bir yaklaşım benimsedi. Halkla diyaloğu açarak SEC'e geri döndüler. Riskli bir hareket, ancak ağır bir şekilde ödeyecek. ABD hükümeti son zamanlarda kaç kişinin bitcoin ve kripto para birimine girdiğini anlamaya başladı. Öyle ki, yaz aylarında dondu ve altyapı faturasını durdurdu. Birçoğunu şok eden bir şey. Kilit nokta şudur. Kripto hızla değer kazanıyor ve bu, en zengin ülkelerin büyük bir kısmının büyük ölçüde kriptoya gireceği anlamına geliyor. Ülkede gücü elinde tutanlar bunlar. Şimdi, Grayscale'in teklifi neden onaylansın ve başka bir şirket tarafından yapılan bir teklif. Basitçe söylemek gerekirse, bugüne kadarki en çok Bitcoin'in kontrolü onlarda ve bu nedenle ilk onaylananlar olmaları mantıklı. Vadeli işlemlere dayalı bir ETF onayı, bitcoin'in fiyatını rekor bir seviyeye çıkarırken, sonunda 69 bin dolara ulaştı. Bir spot ETF'nin çok daha büyük bir etkisi olacaktır. En azından beklentide bitcoin'in fiyatının iki katına çıktığını görürdük; 100 bin dolara ulaşıyor, daha fazla değilse. Bu, dikkat edilmesi gereken heyecan verici bir gelişme olacak. Bir spot ETF'nin çok daha büyük bir etkisi olacaktır. En azından beklentide bitcoin'in fiyatının iki katına çıktığını görürdük; 100 bin dolara ulaşıyor, daha fazla değilse. Bu, dikkat edilmesi gereken heyecan verici bir gelişme olacak. Bir spot ETF'nin çok daha büyük bir etkisi olacaktır. En azından beklentide bitcoin'in fiyatının iki katına çıktığını görürdük; 100 bin dolara ulaşıyor, daha fazla değilse. Bu, dikkat edilmesi gereken heyecan verici bir gelişme olacak.


Son olarak, bitcoin'i yasal ihale olarak kabul edecek başka bir ülke olacak. Her ülke, El Salvador'un yaptığı kadar hızlı hareket etmek için mükemmel bir güç düzenine sahip değildi. O zaman alır. Ayrıca, birçok ülke bekle ve gör yaklaşımını benimsemek istedi. El Salvador düşen ilk domino taşı olsun. Tüm hataları, zorlukları deneyimlesinler ve onlardan ders alsınlar. Ve çok şey öğrendiler. Daha önce de söylediğim gibi, buradaki kilit nokta, oradaki sistemde büyük bir aksaklık veya hata olmamasıdır. Uyandığınız her gün ve bitcoin hala çalışıyor, yükseliş günüdür. Hangi ülkenin evlat edineceği bir sonraki ülke olacağına dair birçok söylenti var. Tonga, Panama, Brezilya ve daha pek çok yerden söylentiler. Tıpkı domino oyununda olduğu gibi. Domino taşlarından biri düştüğünde diğerleri daha da hızlı düşecek. Yakında o noktaya geliyoruz.

Önümüzdeki yıl boyunca dikkat etmem gereken en önemli şeylerden biri de bu boğa koşusunun süresinin uzatılması. Bu piyasa döngüsünün daha önce hiçbir şeye benzemediği bir noktaya geldik. Döngüler uzatılacak, ancak yine de önceki boğa ve ayı döngülerini yansıtacak mı? Ya da belki, tüm boğa ve ayı döngüsü teorisi, unutmamız gereken bir fikirdir. Piyasaya, borsaya nasıl davrandığımıza benzer şekilde davranmak. Kesin olan bir şey var. Bitcoin ve gelecekte ne olacağı konusunda son derece iyimser olmaya devam ediyorum. Şüpheniz varsa, uzaklaştırın. Ayrıca, bir sonraki bitcoin yarılanması artık çok uzak değil. Zaman hızlı geçiyor ve düşündüğünüzden daha hızlı gelecek. Boğa zamanlarında yaşıyoruz.
 
Üst